Q2Be’s Online Keuzeconcept… Hoe werkt dat?

 

webshop op maat

Wij maken een webshop op maat

Wanneer u een democode aanvraagt, maken we al direct een webshop. Hiervoor gebruiken we het logo en de huisstijl van uw bedrijf. Ook het budget passen we aan, zodat u precies ziet waaruit de collega’s en medewerkers straks kunnen kiezen.
 

persoonlijk geefmomentDe waardebon wordt verpakt in een leuk geefmoment

 

Elk jaar bedenken we een nieuw geefmoment. Het is altijd een leuk doosje met daarin een kleine attentie en een bijpassende waardebon. Hier kunt u een eigen tekst voor aanleveren, om uw collega’s persoonlijk te bedanken.

We kunnen het geefmoment ook geheel personaliseren. Van een persoonlijke sleeve, tot een geheel eigen ontwerp doosje. Zelfs de attentie kan speciaal voor u bedacht en gemaakt worden.

 


inloggenDe medewerker logt in met de gegevens op de waardebon

Het geefmoment bevat een waardebon met een (persoonlijke) kerstwens, een verwijzing naar de website waar ingelogd kan worden en natuurlijk unieke inloggegevens. De medewerker kan deze gegevens gebruiken om in te loggen in de webshop die voor uw bedrijf gemaakt is. Problemen? De helpdesk is goed bereikbaar per telefoon en e-mail.

shoppen en bestellenDe medewerker kan shoppen tot het budget op is

In de webshop krijg men een saldo van een bepaald aantal klavertjes. Na het inloggen kan er geshopt worden, totdat dit saldo op is. Er kan gekozen worden uit meer dan 1000 cadeaus! De cadeaus zijn ingedeeld in categorieën en in prijscategorieën.  Het saldo kan dus verdeeld worden over meerdere kleine cadeaus of besteed worden aan een groot cadeau.

wordt bezorgdHet uitgekozen kado wordt thuis bezorgd

Na het plaatsen van de bestelling krijgt iedereen een bevestiging. Eenmaal hier wordt je bestelling zorgvuldig ingepakt in een leuke kerstdoos. Zodra we het pakket versturen, ontvangt de geadresseerde een mail met gegevens om het kerstpakket te volgen. Binnen enkele werkdagen komt PostNL het thuis bezorgen.

 
 
 

u krijgt een overzichtUw bedrijf ontvangt een anoniem overzicht van de bestellingen

U krijgt natuurlijk een overzicht van ons van alle bestellingen. De bestellingen zijn altijd privé. Het is dus niet te zien wie wat heeft besteld in het kader van de wet op privacy. Aan de hand van het tussen overzicht kunnen er reminders gestuurd worden naar collega’s om hun bestelling te plaatsen.

 
 

shop heeft sluitingsdatumDe shop bereikt een sluitingsdatum

De webshop sluit op een afgesproken datum  Hierna ontvangt u het eindoverzicht. Bovendien staat de btw van de gekozen cadeaus gespecificeerd op het eindoverzicht (de waardebonnen zijn namelijk inclusief btw).


Benieuwd naar het eigen keuzeconcept? Vraag dan een democode aan!